1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

The Amazing Spider-Man 2 - PlayStation 4 Játékok

The Amazing Spider-Man 2


  • Gyártó: Activision

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

17 990 Ft
Bruttó ár


Használt

9 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A The Amazing Spider-Man 2 mozifilm hivatalos játékadaptációjában interaktív formában élhetjük át újra Peter Parker, avagy a Csodálatos Pókember legújabb történetét, aminek köszönhetően izgalmas kalandok tucatjai várnak ránk, miközben megleckéztetjük a Marvel-univerzum legveszélyesebb gonosztevőit.

Akárcsak elődje, a The Amazing Spider-Man 2 is egy igazi sandbox játék lett, így Pókember oldalán óriási szabadságot kapva fedezhetjük fel New York városát, és csak rajtunk múlik majd, hogy előbb inkább a történetet előregördítő főküldetéseket oldjuk-e meg, vagy a mellékes feladatokkal kívánunk foglalkozni.

A játékmenet során a lopakodás, valamint a harc egyaránt fontos elem lesz, és csak mi döntjük el, hogy milyen módon szállunk szembe ellenfeleinkkel, de akadnak majd helyzetek, amikor időnk sem lesz dönteni, a hatalmas főellenségek esetében ugyanis az akrobatikán alapuló harc lesz az egyetlen járható út.

Légy részese Pókember eddigi legizgalmasabb kalandjának, amelyben a szuperhős Ben bácsi gyilkosai után kutat, miközben a Marvel-univerzum rettegett gonosztevői igyekeznek útját állni!

Fedezd fel szabadon New York egész városát, és csöppenj bele a mindennapi problémákba a tonnányi mellékküldetés segítségével!

A PlayStation 4-es változatnak köszönhetően igazi újgenerációs grafika és élmény vár rád!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ