Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Dying Light - Xbox One Játékok

Dying Light

  • Gyártó:

Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 990 Ft
Új

Bruttó ár: 9 990 Ft

Használt

Bruttó ár: 3 990 FtISMERTETŐ:


A Dead Island-sorozat fejlesztői nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, minthogy legújabb alkotásukkal megreformálják a zombis játékok műfaját, ráadásul igazi újgenerációs grafika és rendhagyó újdonságok társaságában.

A Dying Light ennek megfelelően egy hatalmas, élő és lélegző nyitott világban játszódó, akcióban dúskáló FPS, amellyel minden eddiginél realisztikusabb formában ismerhetünk meg egy igazi zombi-apokalipszist. A játék érdekességét – többek között legalábbis – a dinamikusan változó napszakok adják, aminek köszönhetően bár napközben is rengeteg veszély vár majd ránk, miközben túlélőket és utánpótlást keresünk, de miután leszállt az éjszaka, az élőhalottak elözönlik a várost és hordákban kutakodnak élelem után, így Isten óvja azokat, akik ilyenkor kimerészkednek a biztonságos fedezékből.

A Dying Light egy sandbox FPS, melyben nincs meghatározva, milyen sorrendben kell haladnunk feladatainkkal. Kutathatunk fegyverek után, fejleszthetjük a már meglévő eszközöket, új szövetségesek és túlélők után kutathatunk, vagy nekiláthatunk búvóhelyünk megerősítésének; egy a lényeg, hogy ne érjen minket meglepetésként a zombik érkezése.

Az élőhalottak éjjel-nappal egyaránt megtalálhatóak a város utcáin, naplemente után azonban újult erőre kapnak, és megnövelt sebességgel kezdenek "élők" után kutatni - ha tehát tehetjük, éjszakára mindenképp vonuljunk a biztonságot jelentő négy fal közé, vagy készüljünk fel arra, hogy komoly harc vár ránk reggelig!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ