Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

F1 2015 - PlayStation 4 Játékok

F1 2015

  • Gyártó:

Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 990 Ft
Új

Bruttó ár: 10 990 Ft

Használt

Bruttó ár: 2 990 Ft

ISMERTETŐ:


Idén is átélheted interaktív formában a száguldó cirkusz aktuális évadát, méghozzá minden eddiginél tartalmasabb, részletesebb és realisztikusabb formában – a Formula 1 legnagyobb rajongóinak dedikálva.

Az F1 2015 a sportág minden fontos elemét és összetevőjét tartalmazza, így az aktuális szezon összes pályája, minden egyes híres pilótája, valamint természetesen istállója is bekerült, ebből kifolyólag akár kedvenceid oldalán is átélheted az év legnagyobb futamait. A Codemasters a megszokott tartalmak mellett ugyanakkor rengeteg újdonságról is gondoskodott, így az újgenerációs grafika mellett minden eddiginél részletesebb környezet és kiváló fizika is vár ránk, tehát olyan realisztikus élmények részesei lehetünk, amire korábban még sosem volt példa.

A játékban a rengeteg technikai újdonság mellett nagyon sok friss tartalom is elérhetővé vált, ezáltal új játékmódok, sőt még új bajnokságok is. A Championship Season mellett például megmérettethetjük tudásunkat a Pro Season-ben, a többjátékos módnak köszönhetően pedig mindezt akár másokkal is átélhetjük majd. A F1 2015 ezen felül konzolokon a hangutasításokat is támogatja, így PS4-en és Xbox One-on folyamatosan kommunikálhatsz például versenymérnökeiddel, ami óriási pluszt ad hozzá a realizmushoz.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ