1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Mad Max - PlayStation 4 Játékok

Mad Max


  • Gyártó:

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

4 990 Ft
Bruttó ár


Használt

3 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A termék leírása

A mozifilm után most végre videojátékos formában is belevethetjük magunkat a Mad Max-sorozat poszt-apokaliptikus világába, méghozzá egy nyitott világú, hatalmas szabadságot biztosító akciójáték keretein belül. A történet szerint főhősünk elveszítette mindenét, ami valaha is fontos volt számára, így most céltalanul bolyongva próbálja túlélni a mindennapokat a banditáktól hemzsegő, kietlen sivatagban.

Mikor már majdnem feladná a reményt, Max új célt kap a kezébe, egy véletlen találkozás során ugyanis egy egykori szerelő felajánlja neki a lehetőséget, hogy megépíti a valaha készült leggyorsabb és legszívósabb benzinfalót, amivel hősünk nem csak újra nevet szerezhet magának, hanem el is menekülhet innen egy olyan helyre, ami minden tekintetben jobban emlékeztet a régi világra. A gépezet megépítéséhez azonban rengeteg alkatrészre van szükség, így Max elindul, hogy felkutassa a sivatag egyes frakcióit és banditáit ahhoz, hogy ésszel, erővel vagy éppenséggel egy kis szívességgel tehessen szert tőlük a kívánt holmikra.

Miközben az óriási területen kalandozunk, folyamatosan szem előtt kell tartanunk a veszélyes sivatagi banditákat, akik közül nagyon sokan csak az életünkre és értékeinkre pályáznak, így meg kell válogatnunk, hogy kiben bízunk meg és kinek az erődítményébe merészkedünk be. A Mad Max keretein belül mindennél nagyobb szerep jut majd a kalandozás mellett saját járművünknek és a száguldásnak. Fejleszthető, építhető és szépíthető autónk ugyanis mindenhová elvisz minket a hatalmas területen, miközben a beépített fegyvereknek köszönhetően akár látványos autós ütközeteknek is részesei lehetünk, így könnyedén lerázhatjuk a ránk támadó banditákat, legyen szó veszélyes poszt-apokaliptikus „csináld magad” kiegészítőkről, vagy hagyományos fegyverekről.

Természetesen nem csak a pilótafülkében ülve harcolhatunk majd a Mad Max világában, bizonyos frakciók és banditák esetében ugyanis a szép szó vagy a szívességek felajánlása nem lesz hatásos eszköz. Ilyenkor megcsillogtathatjuk majd közelharci képességeinket is, lévén főhősünk oldalán óriási bunyókban is részt vehetünk, amelyeket fegyverek nélkül, látványos kombók társaságában kivitelezhetünk – mint például a Batman-sorozatban. Lesznek ugyanakkor lőfegyvereink is, sőt Max fejlesztésére és erősítésére szintén számtalan lehetőségünk nyílik majd, így minél jobban belemerülünk az átalakult új világba, annál keményebbé válunk mi magunk is. Az egyjátékos kampány mellett pedig ráadásul többjátékos élmények is várnak ránk, hogy ne csak a gépi ellenfelekkel, hanem másokkal is összemérhessük tudásunkat.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG