1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Uncharted 4 Thiefs End - PlayStation 4 Játékok

Uncharted 4 Thiefs End


  • Gyártó:

  • Megjelenés dátuma: 2016-04-27

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

4 490 Ft
Bruttó árHasznált

3 490 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A termék leírása

Az Uncharted-sorozat negyedik epizódjában Nathan Drake egy újabb izgalmakkal és veszélyekkel teli kalandra indul, ám ezúttal nem egyedül, hanem testvére oldalán vág neki az ismeretlennek. Az Uncharted 3 története után mintegy három évvel kezdődő cselekményben Sam azzal keresi fel hősünket, hogy az élete függ Henry Avery elveszett műkincsének megtalálásától, ami kutatásai szerint az egykoron kalózok által alapított Libertálián, egy mitikus madagaszkári kolónián került elrejtésre. Drake hátrahagyva addigi nyugalmas életét, azonnal felkerekedik, hogy nekivágjon a kincsvadászatnak, azonban dolgát nehezíti, hogy két ismert és rivális kalandor, Rafe és Nadine is az elveszett ereklye után kutakodik, munkájukat pedig még egy jól felfegyverzett magánhadsereg is segíti.

Az Uncharted 4 A Thief's End játékmenete a páros felállás ellenére is megmaradt a sorozat által jól kitaposott ösvényen, ezáltal egy olyan külső nézetes akciójátékot kapunk, amelyben az akciók és az ügyességünkre alapozó kihívások egyaránt nagy szerepet kaptak. A korábbi lineáris pályatervezéssel ellentétben ezúttal sokkal nagyobb mozgásterünk lesz, céljainkat tehát több útvonalon is megközelíthetjük, ami alapvetően határozza meg a játékmenetet, hiszen ezzel rengeteg mellékszálat fedezhetünk fel akár a történetben is. A játékban minden döntésünknek súlya, következménye lesz, hiszen egészen más mederbe terelhetjük a sztorit, ha megküzdünk egy előttünk álló ellenséges csoporttal, vagy egy titkos barlangon keresztül egyszerűen megkerüljük őket.

Az újgenerációs mesterséges intelligenciának köszönhetően az ellenfeleknek minden eddiginél nagyobb szerep jut, így nemcsak komolyabb kihívásnak ígérkezik velük a harc, hanem egészen meglepő dolgokra is képesek lesznek, így például kutathatnak utánunk, közelharc során pedig elgáncsolhatnak vagy elkaphatják a lábunkat, ha le akarjuk dobni őket egy sziklaperemről. Az Uncharted 4 A Thief's End rengeteg újdonsággal színesíti majd a korábbról jól ismert játékélményt, így a két testvérpár rivalizálása, a gyűjtögetni való műkincsek – amelyek újabb értékes információkat is tartalmazhatnak –, vagy a kötél, a csáklya és az általános fegyverek mellett megjelenő újabb eszközök mind a változatosságot szolgálják majd. Sőt mi több, a Naughty Dog a sorozat életében először többjátékos módról is gondoskodott a rajongóknak!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG