1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Homefront The Revolution - PlayStation 4 Játékok

Homefront The Revolution


  • Gyártó:

  • Megjelenés dátuma: 2016-05-20

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 990 Ft

Új

4 490 Ft
Bruttó ár


Használt

2 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A termék leírása

A Homefront folytatásában – amit a Crysis-sorozattal elhíresült Crytek fejleszt – tovább harcol az ellenállás az észak-koreai hadsereggel szemben, amely egész Amerikát elfoglalta és uralma alá hajtotta. A játékban Philadelphia városát ismerhetjük meg alaposabban, ami a történtek hatására egy brutális gettóvá vált, ahol katonák és drónok próbálják meg rendszeres járőrözés mellett fenntartani a rendet. A lakosság retteg és egyre nehezebben viseli az állandó elnyomást, de a városon kívül már szerveződik az ellenállás!

A Homefront The Revolution betöltésével a mi feladatunk lesz, hogy a szabadságvágytól fűtött forradalmárok csapatának élére állva mindent megtegyünk azért, hogy a koreai hadsereget kiűzzük szeretett városunkból. Dolgunkat alaposan megnehezíti majd, hogy ellenfeleink óriási technológiai fölénnyel rendelkeznek, mi pedig csak a tőlük ellopott, vagy saját magunk által készített fegyverekkel vehetjük fel velük a harcot. A mi oldalunkon lesz azonban a helyismeret előnye, így igazi gerillaharcot folytatva mindig ott csaphatunk le az elnyomó rezsimre, ahol a legnagyobb kárt tudjuk okozni.

A vaskos és szerteágazó egyjátékos kampányban óriási szabadság vár ránk, így szabadon bejárhatjuk a pusztulásra ítélt Philadelphiát, miközben folyamatosan szervezzük az ellenállást, ezáltal új emberekkel ismerkedünk meg és új menedékhelyeket hozunk létre, hogy lassan, de annál hatásosabban tudjuk felőrölni ellenfeleinket. A Homefront The Revolution ezen kívül egy többjátékos módot is tartalmaz majd, amelynek során barátaink társaságában egy sokrétű kooperatív módban élhetjük át a nagy forradalmat, amelyben a lakosság hősként tekint ránk, az ellenfél azonban a legfontosabb célpontként, akire szó szerint vadásznak majd.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ