Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Ratchet and Clank: All 4 One - PlayStation 3 Játékok

Ratchet and Clank: All 4 One

  • Gyártó:

Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 690 Ft
Használt

Bruttó ár: 4 990 Ft

ISMERTETŐ:


A Ratchet & Clank sorozat folytatásában nem csak Ratchet vagy Clank bõrébe bújva játszhatsz, hanem akár Qwark és Dr. Nefariousként is. Vagy mindegyikkel egyszerre. A játékot solo is játszhatod, de úgy messze nem a legjobb élményt kapod, hiszen a szereplõk egyedi különleges tulajdonságokkal és képességekkel rendelkeznek.

A történet egy gyanús meghívóval kezdõdik, ami egy ünnepségre invitálja Ratchetet, Clanket és Qwarkot, akik a baljós érzés ellenére kíváncsiságból mégis elmennek az ünnepségre. Késõbb kiderül, hogy Dr. Nefarious csapdájáról van szó, akik nem gondolta tökéletesen végig a tervet. A Nefarious által életre keltett szörny ellene fordult és mind a négyük az intergalaktikus állatgyûjteményébe került. Az õsi ellenségek tehát kénytelenek félretenni az ellenségeskedést, és összefogni a menekülés érdekében.

  • Játssz egyedül, vagy négyesben Ratchet, Clank, Qwark és Dr. Nefarious bõrébe bújva, és használd ki a különleges képességeiket és tulajdonságaikat.
  • Ugorj be a játékba bármikor, és el is hagyhatod azt kedved szerint. A Ratchet & Clank: All 4 One lehetõséget biztosít számodra a kooperatív játékmódra
  • Most elõször lehet a sorozatban átélni az izgalmas kalandokat együtt a barátaiddal a PlayStation Networkön. Élvezd a felejthetetlen játékélményt!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG