1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Hírek, aktualitásokStar Wars Outlaws


Utazz el a messzi-messzi galaxisba úgy, ahogyan még soha, minden idők első nyílt világú Star Wars videójátékával! A Star Wars Outlaws egy akciódús kalandjáték, amelyben jól ismert és eddig nem látott bolygókat fedezhetsz fel galaxisszerte. Tegyél kockára mindent az alvilági csempész, Kay Vess bőrében, aki a saját szabadságát próbálja megváltani, hogy új életet kezdhessen. Harcolj, lopj és járj túl a galaxis bűnszervezeteinek eszén, és éld túl ezt az epikus kalandot az univerzum egyik legkeresettebb gazfickójaként! A Star Wars Outlaws galaxisa tele van lehetőséggel, ha hajlandó vagy mindent kockára tenni. Fedezz fel változatos, egyedi helyszíneket nyüzsgő városokkal és bárokkal. Versenyezz hatalmas, nyílt tájakon lebegő motoroddal. Minden bolygó, minden helyszín új kalandokkal, egyedi kihívásokkal és izgalmas jutalmakkal vár. Éld a törvényen kívüliek izgalmas életét! Fordíts minden helyzetet a saját javadra legjobb barátoddal, Nix-szel az oldaladon. Kapd elő a sugárvetőt, vagy lopakodj és használj felszereléseket az ellenség figyelmének eltereléséhez. Találd meg a megfelelő pillanatot, és sújts le, amikor a legkevésbé számítanak rá, hogy sikerrel teljesíthesd a küldetést. Ebből lesz bőven, hiszen a galaxis bűnbandái mindig adnak újabb feladatot. Lopj el értékes árukat, hatolj be titkos létesítményekbe, és cselezd ki az ellenséget. Minden elvégzett feladat és minden döntésed hatással van a hírnevedre, és a szindikátusokkal való kapcsolatodra. A játékban saját űrhajód is van, a Trailblazer, amelyet te magad vezethetsz. A világűrben a Birodalommal és más ellenséggel is harcba keveredhetsz. Használd a megfelelő fegyvereket, találd meg a megfelelő időpontot a kitérésre, és győzz le mindenkit gyors és izgalmas űrhajós csatákban! A Star Wars Outlaws nemcsak a bolygók felszínén, hanem a körülöttük lévő űrben is feladatokkal és kihívásokkal vár. Élvezd a kalandot csiszolt játékmenettel és a Ubisoft saját technológiája, a Snowdrop Engine által nyújtott lenyűgöző látvánnyal. Fedezd fel a galaxist úgy, ahogy még soha, és válj magad is törvényen kívülivé minden idők legnagyszerűbb sci-fi univerzumában!


Utazz el a messzi-messzi galaxisba úgy, ahogyan még soha, minden idők első nyílt világú Star Wars videójátékával! A Star Wars Outlaws egy akciódús kalandjáték, amelyben jól ismert és eddig nem látott bolygókat fedezhetsz fel galaxisszerte. Tegyél kockára mindent az alvilági csempész, Kay Vess bőrében, aki a saját szabadságát próbálja megváltani, hogy új életet kezdhessen. Harcolj, lopj és járj túl a galaxis bűnszervezeteinek eszén, és éld túl ezt az epikus kalandot az univerzum egyik legkeresettebb gazfickójaként!

A Star Wars Outlaws galaxisa tele van lehetőséggel, ha hajlandó vagy mindent kockára tenni. Fedezz fel változatos, egyedi helyszíneket nyüzsgő városokkal és bárokkal. Versenyezz hatalmas, nyílt tájakon lebegő motoroddal. Minden bolygó, minden helyszín új kalandokkal, egyedi kihívásokkal és izgalmas jutalmakkal vár.

Éld a törvényen kívüliek izgalmas életét! Fordíts minden helyzetet a saját javadra legjobb barátoddal, Nix-szel az oldaladon. Kapd elő a sugárvetőt, vagy lopakodj és használj felszereléseket az ellenség figyelmének eltereléséhez. Találd meg a megfelelő pillanatot, és sújts le, amikor a legkevésbé számítanak rá, hogy sikerrel teljesíthesd a küldetést. Ebből lesz bőven, hiszen a galaxis bűnbandái mindig adnak újabb feladatot. Lopj el értékes árukat, hatolj be titkos létesítményekbe, és cselezd ki az ellenséget. Minden elvégzett feladat és minden döntésed hatással van a hírnevedre, és a szindikátusokkal való kapcsolatodra.

A játékban saját űrhajód is van, a Trailblazer, amelyet te magad vezethetsz. A világűrben a Birodalommal és más ellenséggel is harcba keveredhetsz. Használd a megfelelő fegyvereket, találd meg a megfelelő időpontot a kitérésre, és győzz le mindenkit gyors és izgalmas űrhajós csatákban! A Star Wars Outlaws nemcsak a bolygók felszínén, hanem a körülöttük lévő űrben is feladatokkal és kihívásokkal vár.

Élvezd a kalandot csiszolt játékmenettel és a Ubisoft saját technológiája, a Snowdrop Engine által nyújtott lenyűgöző látvánnyal. Fedezd fel a galaxist úgy, ahogy még soha, és válj magad is törvényen kívülivé minden idők legnagyszerűbb sci-fi univerzumában!

 

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG