1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Hírek, aktualitásokSilent Hill 2


A Bloober Team (Layers of Fear, Blair Witch, The Medium) újjáéleszti minden idők legjobb horrorjátékát, a Silent Hill 2-t a Konami közreműködésével, egy új generáció számára! A 2001-ben megjelent, eredeti Silent Hill 2 a valaha készült egyik legnépszerűbb játék a műfajban, a teljes értékű remake pedig az eredeti történetet dolgozza fel új látványvilággal és modern játékmeneti megoldásokkal. A Maine állambeli Silent Hill egy hányattatott sorsú kisváros, amelynek megismerheted az eredettörténetét. A város ködben úszik, és alakot vált, a benne élők és oda érkező látogatók pszichéjének függvényében. A történet főszereplője, James Sunderland ebbe a városba érkezik, miután rejtélyes levelet kap beteg feleségétől, aki állítólag itt vár rá. A dolgok azonban csakhamar nem várt fordulatot vesznek… A horror műfaj mesterei egy teljes értékű, hihetetlenül látványos remake-et készítenek a klasszikus kalandból. Járd be Silent Hill utcáit és házait, fedezd fel a hely rejtélyeit, és szállj szembe a rád leselkedő fenyegetésekkel! Valódi szörnyek ezek, vagy csak az elméd játszik veled? Használd az elemlámpádat a nyomok és szükséges tárgyak megtalálásához, gyűjts térképeket, kulcsokat, és oldj meg logikai feladványokat, hogy a végére járj ennek a rémisztő kalandnak. A Silent Hill 2 kihasználja a PlayStation 5 konzol képességeit, így minden eddiginél szebb látvány, élethű karakterek és animációk teszik még izgalmasabbá ezt a félelmetes kalandot!


A Bloober Team (Layers of Fear, Blair Witch, The Medium) újjáéleszti minden idők legjobb horrorjátékát, a Silent Hill 2-t a Konami közreműködésével, egy új generáció számára! A 2001-ben megjelent, eredeti Silent Hill 2 a valaha készült egyik legnépszerűbb játék a műfajban, a teljes értékű remake pedig az eredeti történetet dolgozza fel új látványvilággal és modern játékmeneti megoldásokkal.

A Maine állambeli Silent Hill egy hányattatott sorsú kisváros, amelynek megismerheted az eredettörténetét. A város ködben úszik, és alakot vált, a benne élők és oda érkező látogatók pszichéjének függvényében. A történet főszereplője, James Sunderland ebbe a városba érkezik, miután rejtélyes levelet kap beteg feleségétől, aki állítólag itt vár rá. A dolgok azonban csakhamar nem várt fordulatot vesznek…

A horror műfaj mesterei egy teljes értékű, hihetetlenül látványos remake-et készítenek a klasszikus kalandból. Járd be Silent Hill utcáit és házait, fedezd fel a hely rejtélyeit, és szállj szembe a rád leselkedő fenyegetésekkel! Valódi szörnyek ezek, vagy csak az elméd játszik veled? Használd az elemlámpádat a nyomok és szükséges tárgyak megtalálásához, gyűjts térképeket, kulcsokat, és oldj meg logikai feladványokat, hogy a végére járj ennek a rémisztő kalandnak.

A Silent Hill 2 kihasználja a PlayStation 5 konzol képességeit, így minden eddiginél szebb látvány, élethű karakterek és animációk teszik még izgalmasabbá ezt a félelmetes kalandot!

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG