1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Control Ultimate Edition - PlayStation 5 Játékok

Control Ultimate Edition


  • Gyártó: Remedy

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

11 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Remedy Entertainment (Alan Wake, Quantum Break) új akciójátékában természetfeletti erőkkel kell felvenned a harcot az irányításért! A történet főszereplője Jesse Faden (szinkronhangja Courtney Hope), aki a Szövetségi Irányító Iroda vezetője lesz, amikor egy rejtélyes erő megbomlasztja az iroda dolgozóinak elméjét, és magát a valóság szövetét is elkezdi szétbontani. Jesse feladata, hogy különleges kinetikus képességeivel megállítsa ezt a gonosz erőt, és ezzel helyre állítsa a valóságot.

A Remedy-től megszokott filmszerű látványvilág találkozik a gyors akcióval, a tárgyak és az idő manipulálásának képességével. Minden tereptárgy fegyverként használható, az ellenfelekhez dobható, új képességek megszerzésével és mellékküldetések teljesítésével pedig a játéktér új területei érhetőek el. Vedd kezedbe az irányítást, és mentsd meg a valóságot!

Éld át a Remedy hihetetlen kalandját következő generációs formában, minden extra tartalommal! A Control Ultimate Edition az alapjáték mellett tartalmazza a The Foundation és az AWE kiegészítőket is, így a teljes történetet végigjátszhatod egyetlen csomagban. Ez a kiadás ráadásul már az újgenerációs konzolok képességeit is kihasználja, így ezeken akár raytracing technológiával, vagy 60 fps képfrissítéssel is megtapasztalhatod a Control természetfeletti világát.

Csak neked van lehetőséged megfékezni az Irodát elárasztó démoni erőket. Használd ki, és ismerj meg minden titkot a Control Ultimate Editionnel!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG