1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Subnautica Below Zero - PlayStation 5 Játékok

Subnautica Below Zero


  • Gyártó: Bandai Namco

  • Megjelenés dátuma: 2021-05-14

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

8 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Ugorj fejest egy fagyos, víz alatti kalandba a Subnautica: Below Zero játékkal! Egy évvel az eredeti Subnautica eseményei után ismét egy idegen bolygón találod magad. A 4546B bolygón található idegen kutatóbázis katasztrófája után túl kell élned a fagyos óceánban. Gyárts saját eszközöket, keress alapanyagokat és ellátmányt, és fedezd fel a Subnautica univerzum következő fejezetét!

A fagyos 4546B jelű bolygóra földönkívüli ereklyék tanulmányozása céljából érkeztél. Magasan feletted a Vesper űrállomás kering, amely ellátmányt és utasításokat küld, és amelyre felküldheted a tanulmányozott tárgyakat és információkat. Amikor beüt a katasztrófa, minden áron túl kell élned: élőhelyet kell létrehoznod, élelemre kell vadásznod, és felszereléseket kell gyártanod.

Az eredeti Subnautica játékhoz hasonlóan a Below Zero is egy vérbeli túlélő-kaland, amelyben egy idegen, fagyos tengeri világot kell felfedezned. Ismerd meg az itt élő állatokat és ragadozókat, a tengerfenék anyagaiból építs saját élőhelyet és járműveket, a túlélés mellett pedig fedezd fel a bolygó rejtélyét, és menekülj el, amíg lehet!

Az Unknown Worlds nemzetközi csapat által fejlesztett Subnautica: Below Zero különleges helyet foglal el a túlélőjátékok mezőnyében. Ugorj fejest te is ebbe a különleges kalandba, és fedezd fel a jeges hullámokat!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ