1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Hyrule Warriors Age of Calamity - Nintendo Switch Játékok

Hyrule Warriors Age of Calamity


  • Gyártó:

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

16 990 Ft
Bruttó árHasznált

12 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Utazz Hyrule világába 100 évvel a Legend of Zelda: Breath of the Wild eseményei előtt, és légy részese annak a korszaknak, amikor a Nagy Csapás történt! Csatlakozz be a háborúba, ami Hyrule-t térdre kényszerítette. Ismerd meg Zelda, a négy Bajnok, és Hyrule királyának eredeti történetét, ahogy próbálják megmenteni világukat a csapásoktól.

A Koei-Tecmo és az Omega-Force akciójátékában szembeszállhatsz az ellenség hordáival. A harcmezőn egyszerre több száz ellenféllel küzdhetsz, a barbár Bokoblinoktól a hatalmas Lynelekig. Vess be több játszható karaktert, irányítsd Link, Zelda és sok más jól ismert szereplő figuráját a harctéren! Használd egyedi képességeiket, és pusztítsd el a gonosz erőket tucatjával, vagy akár ezrével!

A nagyszabású egyjátékos kampány során drámai átvezetőkből ismerheted meg a háború eseményeit, és Hyrule sorsát. De nem muszáj egyedül játszanod, hiszen egy barátoddal közösen, a helyi kétfős kooperatív módban is játszhattok, bárhol, bármikor, kizárólag Nintendo Switch konzolon!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG