1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Life is Strange True Colors - PlayStation 5 Játékok

Life is Strange True Colors


  • Gyártó: Square Enix

  • Megjelenés dátuma: 2021-09-10

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

14 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A világszerte népszerű Life is Strange sorozat új korszaka kezdődik el a True Colors alcímű játékkal, amelyben egy új helyszín és főszereplő kerül a középpontba. A kaland főhőse Alex Chen, akinek különleges képessége egyszerre áldás és átok: Képes felismerni, befogadni és átélni mások erős érzelmeit, amelyeket ragyogó, színes auraként lát a többi ember körül. Amikor Alex testvére egy állítólagos balesetben életét veszti, elhatározza, hogy természetfeletti képessége segítségével kideríti az igazságot. Ehhez azonban egy kisváros legsötétebb titkait is fel kell derítenie…

A Life is Strange: True Colors egy érzelmes, erős hangulatú történet, amelyben a testvéred elvesztésének sokkoló titkai valódi érzelmi hullámvasútra ültetnek. Különleges képességed és döntéseid segítségével megváltoztathatod a helyiek életét, jó és rossz irányba egyaránt. Férkőzz a helyi lakók bizalmába, két kiemelt szereplő, Ryan és Steph személyében pedig új barátokra, vagy akár még ennél is többre tehetsz szert. Járd be szabadon Haven Springs utcáit, és fedezz fel eddig nem látott, rejtett helyeket. Tedd mindezt a saját stílusodban, és válassz akár 24 különböző öltözék közül.

A gyönyörű látványt és a hangulatos, erőteljes történetet a Life is Strange: True Colors olyan zenei anyaggal egészíti ki, aminek része például a Radiohead, mxmtoon, Novo Armor, Phoebe Bridgers, Gabrielle Aplin és sokan mások.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG