1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Lost Judgment - PlayStation 5 Játékok

Lost Judgment


  • Gyártó: Sega

  • Megjelenés dátuma: 2021-09-24

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

13 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Az új kaland 2021 decemberében játszódik. Miután egy fontos embert vádolnak meg súlyos dolgokkal, Yokohama egyik kerületében egy holttest bukkan fel. A vádlott ügyvédje, Saori Shirosaki Yagami segítségét kéri, mert a szálak sokkal magasabb szintekre vezetnek, mint azt először gondolták…

A Lost Judgment folytatja az RGG Studio legendás akciójátékainak műfaját. Két helyszínen, Kamurocho és Yokohama Ijincho kerületében játszódik, izgalmas, gyors harcrendszerrel és az első részhez képest kibővített játékmechanikákkal. Harc közben kettő helyett már három stílus közül választhatsz: a tigris és a daru stílusok mellett a kígyó harcállás is választható. Yagami detektív képességeit is jobban ki kell használni. Lopakodás, mások észrevétlen követése, nyomok keresése és sok más játékmechanika során gyűjtheted be a szükséges információkat, hogy ez az ügy is sikerrel záruljon.

A Lost Judgment mesterien ötvözi a nyílt világú játékmenetet a filmszerű történetmeséléssel. Mély és feszültségteljes történettel, több órányi átvezetővel és sok ezer sornyi szinkronizált párbeszéddel ez a stúdió eddigi egyik legnagyobb játéka, a dráma mellett megannyi szórakoztató minijátékkal és humoros mellékküldetéssel együtt. Merülj el te is a modern japán világ sötét titkaiban, és járj utána egy izgalmas büntetőügynek. Ne hagyd, hogy bárki is közéd és az igazság közé álljon!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG