1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Hot Wheels Unleashed - PlayStation 4 Játékok

Hot Wheels Unleashed


  • Gyártó: Milestone

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Használt

5 990 Ft
Bruttó ár


Új

13 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Gyűjtsd össze a Hot Wheels univerzum legjobb autóit, építs látványos versenypályákat, és ugorj fejest az izgalmas, villámgyors autóversenyek világába a Hot Wheels Unleashed játékkal! Ebben a hivatalosan licencelt játékban megtalálhatók a Hot Wheels márka legikonikusabb járművei, amik a gyűjtők és a versenyzők kedvencei is lehetnek. Ráadásul mindet testre szabhatod a beépített festésszerkesztővel!

Bizonyítsd képességeidet, és vegyél részt egy nagyszabású karrier módban, ahol lenyűgöző versenyek és színtiszta szórakozás vár. Farolással töltheted fel a boost csíkot, hogy aztán hihetetlen sebességre tegyél szert a jól ismert műanyag versenypályákon. Száguldj át a legvadabb kanyarokon és hurkokon, de vigyázz, ha túl lassú vagy, az autó leeshet a szoba közepére!

Nemcsak egyedül, hanem természetesen barátaiddal együtt is játszhatsz! Versenyezz mások ellen a kétfős osztott képernyős módban, vagy irány az online aréna, ahol 12 fős futamokon vehetsz részt. Hatalmas, interaktív környezetek várnak, ahol bármelyik objektum a pályák szerves részévé válhat.

Mutasd meg a kreativitásodat, és hozz létre elképesztő pályákat az eddigi legizgalmasabb pályaszerkesztővel! Építs fel többféle útvonalat, iktass be hurkokat, tereptárgyakat vagy más akadályokat, helyezz el boostereket és más különleges elemeket, majd oszd meg az alkotásaidat a világgal.

Akár gyűjtöd, akár vezeted a Hot Wheels gyönyörű autóit, a Hot Wheels Unleashed hosszan tartó, izgalmas szórakozást jelent!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG