1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Super Mario Bros. Wonder - Nintendo Switch Játékok

Super Mario Bros. Wonder


  • Gyártó: Nintendo

  • Megjelenés dátuma: 2023-10-20

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

17 990 Ft
Bruttó árHasznált

14 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Fedezd fel újra a klasszikus Super Mario játékok csodáját! A Super Mario Bros. Wonder egy vadonatúj, 2D játékmenetű platformer kalandjáték a műfaj királyától, a Nintendótól, a legendás Mario sorozat egyik legnagyobb szabású felvonása hosszú idő óta. A jól ismert, oldalra haladós Mario játékmenet a feje tetejére áll, köszönhetően az új Csodavirágoknak. Ezek a játékot teljesen megváltoztató tárgyak látványos és izgalmas helyzeteket hoznak létre, amiket látni kell!

A vízvezetékek életre kelnek, Mario hatalmas, tüskés labdává változik, és minden pályán történik valami váratlan, amit még soha nem láttál Super Mario játékban! Válassz több szereplő közül: Játssz, mint Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi vagy Toad. Alakulj át elefánttá, és agyaraddal lökd félre az ellenfeleket egy vadonatúj power-upnak köszönhetően!

Ezt az új kalandot nem kell egyedül átélnek: a helyi, akár négyfős kooperatív módnak köszönhetően barátaiddal vagy családoddal is megoszthatod egy Nintendo Switch konzolon. Éljétek át együtt a soha nem látott Csoda effekteket, és jussatok át a pályákon csapatként, egymást segítve a célig.

A Super Mario Bros. Wonder lenyűgöző látványvilága új szintre emeli a 2D-s játékmenetű platformerek műfaját, miközben pontos, érzékeny irányításával és klasszikus Mario univerzumával régi és új rajongóit egyaránt elkápráztatja. Próbáld ki te is minden idők egyik legötletesebb játékát!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG