1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Grand Theft Auto The Trilogy - The Definitive Edition - Nintendo Switch Játékok

Grand Theft Auto The Trilogy - The Definitive Edition


  • Gyártó: Rockstar Games

  • Megjelenés dátuma: TBA

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

18 490 Ft
Bruttó ár


Használt

11 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A játék telepítéséhez internetkapcsolat és letöltés szükséges!

Három ikonikus város, három epikus történet vár a Grand Theft Auto – The Trilogy: Definitive Edition csomagban. A felújított trilógia három műfajteremtő klasszikust kínál, látványos, új grafikával és modern játékmeneti megoldásokkal. A Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas is megtalálható benne, így egy új generáció ismerheti meg a Rockstar Games legendás játékait.

A felújított grafika szebbé teszi ezeket a klasszikus kalandokat, mint valaha. Mindhárom játék akár 4K felbontásban és 60 fps képfrissítéssel játszható, új bevilágítást, részletesebb környezetet és textúrákat, távolabbi kirajzolási távolságot kaptak. A trilógia fejlesztői a Grand Theft Auto V-ből vették át az irányítást és a célzás mechanikáját, így a régebbi kalandok is modern formában élvezhetők ismét.

Grand Theft Auto III: Egy legendás gengszter történet Liberty City városában. A GTA sorozat ezzel a résszel lépett át a harmadik dimenzióba, szinte korlátlan szabadságot kínálva. Egy izgalmas és fordulatos alvilági kaland.

Grand Theft Auto: Vice City: Üdv az 1980-as években. Lenyűgöző színvilág, forró tengerpartok és neonfények minden idők egyik legnépszerűbb GTA epizódjában. Tommy Vercetti kalandjain milliók szórakoztak és nőttek fel, itt az idő, hogy felújított formában is felfedezd!

Grand Theft Auto: San Andreas: Bandaháborúk, drogok és korrupció a valaha készült egyik legnagyobb GTA játékban. A San Andreas korszakalkotó volt a maga idejében, és a mai napig milliók imádják Carl „CJ” Johnson akciódús kalandját. Mentsd meg a családodat, és vedd át az utcák feletti irányítást ebben a parádés alkotásban!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG