1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Harvest Moon One World - Nintendo Switch Játékok

Harvest Moon One World


  • Gyártó: Rising Star Games

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

7 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Harvest Moon sorozat 1998 óta bűvöli el a játékosokat színes világával és érdekes, mindig megújuló játékmenetével. A Harvest Moon: One World játékban új szintre emelkedik az élmény, hiszen most már egy komplett világot szabadon felfedezhetsz! Igazgasd egyre növekvő farmodat, miközben bejárod ezt a kalandokkal teli világot, változatos kultúrákat és barátokat találsz.

Réges-rég ez a világ az Aratás Istennőjének gondoskodása alatt állt, az élet pedig virágzott. Gyümölcsök és virágok növekedtek egész évben. Csakhogy lakói elvesztették tiszteletüket a természet iránt, a termőföld pedig sivárrá változott. Ám az Istennő továbbra is hisz benne, hogy egy értő kéz új életre kelti ezt az elveszett paradicsomot. Talán épp te leszel az!

Ki mint vet, úgy arat! Fogd a vasvillát, és merülj el a gazdálkodás szórakoztató világában. Termessz növényeket, és tenyéssz állatokat az egyre növekvő farmon. Az eladásokból kereshetsz pénzt, amivel még tovább csinosíthatod a lakóhelyedet!

Mindeközben egy teljes, nyílt világot fedezhetsz fel, telis-tele kalandokkal. Öt teljesen eltérő környezetet járhatsz be, amelyekben egyedi növény- és állatvilág vár. Közben mellékszereplők és barátok egész sorát ismerheted meg, akik még helyi ünnepségekre is meghívhatnak, hogy valóban a közösség részévé válj.

A Harvest Moon: One World a népszerű gazdálkodós játékok egyik legszebb és legnagyobb darabja, rengeteg felfedezhető titokkal, érdekes szereplőkkel és rengeteg tennivalóval. Tökéletes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG