1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin  - PlayStation 5 Játékok

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin


  • Gyártó: Square Enix

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

14 490 Ft
Bruttó ár


Használt

5 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Minden Final Fantasy játék nagyon izgalmas, de ez igazán különleges, és nagyon más! Bemutatkozik a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.

A Square-Enix és a Team Ninja kaszabolós akciójátéka egy vadonatúj belépő a Final Fantasy sorozatba. A Ninja Gaiden és a Nioh sorozatok fejlesztőinek új játéka egy látványos, hardcore produkció, főszereplői Jack, és két társa, Ash és Jed, akik nagy kalandra indulnak, hogy elpusztítsák a Káoszt. Keserű emlékektől és végtelen eltökéltségtől fűtve, vajon ők azok a Fény Harcosai, akikről a legendák szólnak? Az utazás egy sötét és kihívásokkal teli fantasy világba kalauzol, ahol a Final Fantasy sorozat ikonikus szörnyeivel találkozhatsz. Szerencsére Jack nem teljesen védtelen – erős varázslatokat és különleges képességeket vet be a bestiákkal szemben.

A Team Ninja nagy tapasztalattal rendelkezik a külső nézetű, közelharcos akciójátékok terén, hiszen már nagy nevet szereztek maguknak korábbi játékaikkal. Most a Final Fantasy világát színesítik ezzel a gyors, kőkemény produkcióval. Szedd össze minden erődet, és vonulj te is a Káosz ellen!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG