1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Chernobylite - PlayStation 5 Játékok

Chernobylite


  • Gyártó: The Farm 51

  • Megjelenés dátuma: 2022-04-22

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

10 490 Ft
Bruttó ár


Használt

4 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A Chernobylite egy sci-fi túlélő horror RPG a The Farm 51 (Get Even, World War 3) csapatától. Fedezz fel egy hiperrealisztikus, 3D szkenneléssel előállított nukleáris pusztaságot Csernobil radioaktív zónájában, és élj át egy szabadon alakítható, nem lineáris történetet arról, hogyan keresi valaki a szörnyű múlt igazságait.

Készülj fel egy izgalmas kalandra, tele túléléssel, összeesküvéssel, horrorral, szerelemmel és megszállottsággal. De vajon túl tudod-e élni a saját félelmeidet?

Ebben a játékban nemcsak kalandozhatsz, hanem saját bázist is építhetsz, ahonnan napi küldetésekre és expedíciókra indulhatsz. Gyárts új tárgyakat és eszközöket, csapdákat és fegyvereket, vagy módosítsd a felszereléseidet a saját igényeidnek megfelelően. A túlélés nem könnyű, és minden nap új kihívásokat jelent. Társaid meghalhatnak, az ellátmány pedig elfogyhat. Lopakodj, vagy szállj szembe az ellenséggel közvetlenül. Itt minden sarkon halálos veszély fenyeget!

A Chernobylite-ban nincs két egyforma végigjátszás. Döntéseid befolyásolják a történet menetét, úgyhogy vigyázz, kiben bízol! Döntsd el, mire használod fel a szűkös erőforrásokat, és hogy elkerülöd-e a konfliktusokat, vagy épp ellenkezőleg. A jövő a kezedben van.

Élvezd a kalandot a következő generáció erejével! A PlayStation 5 változatban két grafikus mód között választhatsz: Játssz 4K felbontásban, vagy 60 fps képfrissítéssel, Ultra beállítások mellett! A Chernobylite rémisztő világa még soha nem volt ennyire részletgazdag és élethű!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG