1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Saints Row - Day One Edition - PlayStation 5 Játékok

Saints Row - Day One Edition


  • Gyártó: Deep Silver

  • Megjelenés dátuma: 2022-08-23

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

17 990 Ft
Bruttó ár


Használt

11 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


Vedd be magad Santo Ileso városának utcáira, és mutasd meg, ki a főnök a vadonatúj Saints Row játékban! Hozz létre saját karaktert, és három jó barát, Neenah, Kevin és Eli oldalán alapítsd meg az új The Saints bandát egy soha nem látott hangulatú trópusi városban. A helyszínt persze más bandák uralják. Gondoskodj róla, hogy a Los Panteros, a The Idols és a Marshall bandák örökre megtanulják, kivel nem szabad szórakozniuk!

Az újraalkotott és újraértelmezett Saints Row sorozat vadonatúj része az eddigi legnagyobb játszóteret kínálja. Santo Ileso gyönyörű városa tökéletes hátteret ad az őrült, vad akciónak, és a szórakoztató történetnek, ahol új arcokat ismerhetsz meg, és ahol emlékezetes fő- és mellékküldetések várnak.

A történet során megismerheted a The Saints banda születését, ami mindig bővelkedik akcióban. Fedezd fel a hatalmas város kilenc, teljesen eltérő kerületét és a környező sivatagot. Hódítsd meg a várost utcáról utcára, állíts magad mellé szövetségeseket, fedezd fel az eddigi legőrültebb fegyverarzenált, és vezess izgalmas járműveket a gyönyörű autóktól kezdve a motorokon át egészen a repülőkig és helikopterekig. Saját főhősödet soha nem látott mértékben testre szabhatod, így tényleg az lehetsz, aki csak szeretnél.

Játszd végig a kalandot egyedül, vagy hívd meg egy barátodat a kétfős online kooperatív módba, és forgassátok fel együtt a várost! Ne feledd: ebben a kalandban te vagy a Főnök!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG