1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Sonic Frontiers - PlayStation 5 Játékok

Sonic Frontiers


  • Gyártó: SEGA

  • Megjelenés dátuma: 2022-11-08

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

11 490 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A 3D-s Sonic játékok hagyományait folytatva a Sonic Frontiers egy nagyszabású, nyílt világú kaland, amelyben a népszerű kék sündisznónak minden eddiginél rejtélyesebb fenyegetéssel kell felvennie a harcot. Sonic egy különleges világba kerül, amely az univerzumok összeütközése miatt hihetetlen kalandokat és kihívásokat jelent, vadonatúj ellenfelekkel és harci technikákkal. Hősünknek új módszereket kell elsajátítania, ha fel akarja fedezni ezt a hatalmas világot, meg akarja oldani a logikai feladványokat, és újra akarja élni saját és barátai emlékeit, hogy szétválassza és megmentse a világokat!

A játék történetében, miközben a legendás Chaos Emeraldokat keresi, Sonic egy ősi szigetre vetődik, amin különös lények garázdálkodnak. Hamarosan kiderül, hogy jóval többről van szó, mint egy puszta szigetről, hiszen a világok és univerzumok összeütközése elkerülhetetlennek tűnik. Küzdj meg rettentő erős ellenfelekkel, és fedezz fel egy vadonatúj világot, ami tele van akcióval, kalanddal és misztikummal! Tapasztald meg elsőként a Sonic játékokra jellemző irdatlan sebesség és a nyílt világú mechanikák izgalmas keverékét, utazz gyorsabban és magasabbra, mint valaha!

Ugorj bele ebbe a kalandba, használd az Ősök erejét, és állítsd meg ezeket az új, rejtélyes ellenségeket. Üdvözöl a Sonic játékok következő evolúciója!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG