1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Dragon Age Inquisition - PlayStation 4 Játékok

Dragon Age Inquisition


  • Gyártó:

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 990 Ft

Új

6 990 Ft
Bruttó ár


Használt

2 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Next-gen formában folytatódik a BioWare sötét fantasy-meséje: a Dragon Age III-ban ismét hadba állhatunk Thedas védelméért, és részt vehetünk a rengeteg különböző fajt, harcost, varázslót, íjászt és más önkéntest felvonultató Inkvizíciós Sereg felállításában. Készen állsz életed eddigi legnagyobb próbatételére?

A Dragon Age III: Inquisition a rajongók nagy örömére szinte teljesen visszatér az első epizód alapjaihoz, így jóval nagyobb bejárható terület, sokszínűbb karakteralkotási lehetőségek és taktikázást sem nélkülöző összecsapások várnak ránk a játékban. Végre egy szerepjáték, ami amellett, hogy hű marad a nagy klasszikusokhoz, újdonságokból sem szenved hiányt!

Mindez ráadásul PlayStation 4 konzolon lenyűgöző grafikával és minimálisra redukált töltési időkkel párosul, így bátran kijelenthetjük, hogy a legoptimálisabb játékélmény így, next-gen kiadásként érhető el a Dragon Age III esetén. Oszd meg a leglátványosabb harcjeleneteket egyetlen gombnyomással a "Share" lehetőséggel, vagy lesd el másoktól az egyes boss-ok legyőzésének titkait - mindez kizárólag PS4-en!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ