1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Hírek, aktualitásokStellar Blade


A Stellar Blade a koreai Shift Up fejlesztőstúdió első konzoljátéka, amely látványos grafikájával és gyors, izgalmas játékmenetével egy nem mindennapi sci-fi kalandra hív! Mentsd meg az emberiséget a kihalástól az elpusztított Föld maradványai között kutatva rejtélyek és a remény után. Miután különös, hatalmas földönkívüliek elpusztították az emberiség szülőbolygóját, a markonyi túlélő a világűrben lévő kolóniára menekült. Miután a kolóniáról elutazott, Eve, az ejtőernyős bolygónk elhagyatott maradványaira érkezik, küldetése megmenteni az emberiséget, visszaszerezni a Földet a pusztító és rosszindulatú NA:tive karmaiból. De ahogy Eve egyenként megküzd a NA:tive lényekkel, és felderíti a múlt titkait, és az emberi civilizáció romjait kutatja, rájön, hogy küldetése korántsem egyszerű. Valójában szinte semmi sem az, aminek látszik… A Stellar Blade nemcsak lenyűgöző látványvilágával, hanem gyors, izgalmas harcrendszerével is a hack & slash műfaj egyik ígéretes darabja. Villámgyors támadásokkal és kombókkal, fejleszthető fegyverekkel és képességekkel veheted fel a harcot a földönkívüliekkel szemben, valamint gigászi főellenségcsatákban vehetsz részt, amik garantáltan emlékezetes pillanatok maradnak. Merülj el a részletesen kidolgozott posztapokaliptikus világban, amelyben látványosan elegyedik a szépség és az iszonyat. Fedezz fel lélegzetelállító, sci-fi-ihletésű környezeteket, miközben a neves koreai művész és a Shift Up stúdió igazgatója, Kim Hyung Tae karakterei és alkotásai életre kelnek a PlayStation 5 grafikai erejének köszönhetően.


A Stellar Blade a koreai Shift Up fejlesztőstúdió első konzoljátéka, amely látványos grafikájával és gyors, izgalmas játékmenetével egy nem mindennapi sci-fi kalandra hív! Mentsd meg az emberiséget a kihalástól az elpusztított Föld maradványai között kutatva rejtélyek és a remény után.

Miután különös, hatalmas földönkívüliek elpusztították az emberiség szülőbolygóját, a markonyi túlélő a világűrben lévő kolóniára menekült. Miután a kolóniáról elutazott, Eve, az ejtőernyős bolygónk elhagyatott maradványaira érkezik, küldetése megmenteni az emberiséget, visszaszerezni a Földet a pusztító és rosszindulatú NA:tive karmaiból. De ahogy Eve egyenként megküzd a NA:tive lényekkel, és felderíti a múlt titkait, és az emberi civilizáció romjait kutatja, rájön, hogy küldetése korántsem egyszerű. Valójában szinte semmi sem az, aminek látszik…

A Stellar Blade nemcsak lenyűgöző látványvilágával, hanem gyors, izgalmas harcrendszerével is a hack & slash műfaj egyik ígéretes darabja. Villámgyors támadásokkal és kombókkal, fejleszthető fegyverekkel és képességekkel veheted fel a harcot a földönkívüliekkel szemben, valamint gigászi főellenségcsatákban vehetsz részt, amik garantáltan emlékezetes pillanatok maradnak.

Merülj el a részletesen kidolgozott posztapokaliptikus világban, amelyben látványosan elegyedik a szépség és az iszonyat. Fedezz fel lélegzetelállító, sci-fi-ihletésű környezeteket, miközben a neves koreai művész és a Shift Up stúdió igazgatója, Kim Hyung Tae karakterei és alkotásai életre kelnek a PlayStation 5 grafikai erejének köszönhetően.

 

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG