Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

RAZER Abyssus 2000 Egér + Goliathus Speed Egérpad - Számítástechnika Egér

RAZER Abyssus 2000 Egér + Goliathus Speed Egérpad


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Új: 16 990 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1190 Ft

ISMERTETŐ:


Razer Abyssus egér

Jól tapintható ergonomikus gombok.

Ismerd a parancsod regisztrálásának pontos pillanatát a játékban, ahogy forgatod a vadonatúj Razer Abyssus-t. A gyorstüzelő tapintható kapcsolókkal és 3 gombos beállítással mindegyik akár 5 millió klikkeléses élettartammal büszkélkedhet, és ergonomikus hornyokkal az ujjaidnak, így minden játékhelyzetben rendelkezésedre áll a sebesség, a tartósság, és a kényelem.

. 3500dpi optikai érzékelő

Tapasztald meg ennek a gaming egérnek a kiváló érzékenységét és válaszkészségét

. Zöld LED világítás

A Razer Abyssus fényes zöld világítással rendelkezik a háromfejű kígyó logón.

. Synapse

A Synapse nem csak egy sima egérkonfigurátor. Az alap és gyakorlott testre szabási szolgáltatásokkal a Razer Abyssus pont úgy működik, ahogy akarod

. Korlátlan profilok és már konfigurációk

Minden játék más, és a saját irányítási igénykészletével rendelkezik. Az eszköz beépített memóriájától függetlenül ezentúl a felhőben tárolódnak a profiljaid és makróid.

. Eszközök közötti kommunikáció

Párosíts két Razer perifériát a legjobb játékos kombinációhoz. Ideiglenesen megváltoztathatod az érzékenységet a Razer egereden a Razer billentyűzet egy gombjának lenyomva tartásával, vagy gyorsan válthatsz profilt az egér görgőjének használatával, testre szabható világítással, amely reflektál ezekre a változásokra. Még makrókat is készíthetsz az egéren, és hozzájuk férhetsz a billentyűzeten, nincs korlátozva, hogy mit tehetsz meg a Razer Synapse-szal.

. . Razer Goliathus Speed egérpad

. Sima, feszes szövet gyors játékmenethez

A Razer Goliathus Speed Edition felületén lévő szövet feszesre húzott, hogy sima felületet hozzon létre a gaming egér gyors, akadálymentes csúszásához. A szövet továbbá kényelmes érzést nyújt a csukló és a kéz alatt, minimalizálva annak terhelését hosszabb játékmenetek során.

. Minden érzékenységhez és szenzorhoz optimalizált

Alacsony vagy magas érzékenység, lézer vagy optikai érzékelő - bármilyen legyen is az érzékenységi beállításod, vagy a kedvenc játékegered, a Razer Goliathus teljes követési válaszkészséget nyújt az egyenletesen megbízható, játékbeli irányításért

- Feszes szövet a gyors egérvezérlésért
- Pixelpontos célzás és követés
- Minden egérérzékenységhez és szenzorhoz optimalizált
- Könnyen hordozható szövet-alapú dizájn
- Rojtosodásmentes szélső varrás

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG