1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Assetto Corsa Competizione  - PlayStation 4 Játékok

Assetto Corsa Competizione


  • Gyártó: 505 Games

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

11 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Lépj be a profi autóversenyzők világába az Assetto Corsa Competizione játékkal! Az olasz Kunos Simulazioni legújabb alkotása egy valódi GT3 szimulátor, amely a Blancpain GT World Challenge és az Intercontinental GT Challenge versenysorozatok hivatalos videojátéka. Bonyolult matematikai képletek alapján kiszámolt fizikával dolgozik, így minden autó irányítása teljes mértékben a valóságot tükrözi. Az Assetto Corsa Competizione tartalmazza a 2018-as és 2019-es mezőny egészét, az összes pilótával, versenypályával, és olyan autókkal, mint a Lamborghini, McLaren, Ferrari, Mercedes, Honda, BMW, Aston Martin és Audi legjobb GT3-as versenygépei.

Kezdj saját karrierbe, és nyerd meg a GT World Challenge bajnokságot, vagy hozz létre saját kupát, egyedi szabályokkal és feltételekkel. Éld át az endurance versenyzés legjavát dinamikus napszakok és időjárás mellett, és vegyél részt akár 24 órás futamokon is! Ha a gép ellen már profi vagy, akkor irány az online multiplayer: az Assetto Corsa Competizione valódi versenyszabályokkal, esport kompatibilis többjátékos módot kínál, ahol csak a legprofibbak indulhatnak, megfelelő biztonsági ranggal. Természetesen saját szobákat is létrehozhatsz, ahová meghívhatod barátaidat is.

Az Assetto Corsa Competizione a szimulátor versenyzők egyik kedvenc játéka, a jelenleg létező egyik legélethűbb autóverseny-szimulátor. A GT3 versenyzés legjava, elképesztő látvánnyal és hangokkal, izgalmas vezetési modellel és rengeteg lehetőséggel. Légy profi te is, és válj bajnokká az egyik legkeményebb bajnokságban!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ