1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Sniper Elite 5 - Xbox One Játékok

Sniper Elite 5


  • Gyártó: Rebellion

  • Megjelenés dátuma: 2022-05-26

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

11 990 Ft
Bruttó ár


Használt

5 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A díjnyertes, és világszerte népszerű Sniper Elite ötödik része egy újabb második világháborús kalandra invitál, még fejlettebb mesterlövész játékmenettel, külső nézetes, taktikus harcokkal, és jelentősen feljavított „kill cam” funkcióval. Csatázz az eddigi legélethűbb helyszíneken, és fedezd fel a vidéket könnyebben és látványosabb módon, mint valaha.

1944, Franciaország. Egy titkos amerikai művelet során az elit mesterlövész, Karl Fairburne kapcsolatba kerül a francia ellenállással. Közösen felfedeznek egy titkos náci tervet, amely azzal fenyeget, hogy még azelőtt befejeződik a háború, mielőtt a szövetségesek elérnék Európát. Ez a Kraken Hadművelet. A nagyszabású kampányban valódi helyszínek jelennek meg, melyek a fotogrammetria technikájával kelnek életre. Minden küldetés friss kihívást jelent, hiszen ez egy élő, lélegző, nyílt világ, a célpontok és a kivonási pontok is többféleképp közelíthetők meg. Szállj szembe a nácikkal egyedül, vagy működj együtt egy társsal a továbbfejlesztett kooperatív módban. Osszátok meg a lőszert és a felvett tárgyakat, adjatok egymásnak utasításokat, vagy gyógyítsátok fel egymást akció közben.

A Sniper Elite 5-ben a közlekedés is egyszerűbb, hiszen új mechanikák állnak rendelkezésre. Használj drótköteleket, csússz le a lejtőkön, oldalazz a keskeny párkányokon, hogy új helyeket érj el. Fegyvereidet szinte az utolsó alkatrészig testre szabhatod, kicserélhető rajtuk a tár, a markolat, a torkolat, a mesterlövész puskák mellett pedig géppuskák és pisztolyok széles választéka szerezhető meg. Ha távolról célzol, figyelembe kell venned a gravitációt, a szelet, sőt még a főhős szívverését is. Segít ebben a fejlettebb „kill cam”, amely még élethűbb és látványosabb, és megmutatja minden egyes távoli lövés igazi erejét.

Újdonság a Sniper Elite 5-ben az Invasion mód, amellyel beléphetsz más játékosok játékába, vagy épp ők a tiédbe, mint ellenséges mesterlövész, és kezdetét veszi egy gyilkos macska-egér játék. Képes leszel emberi ellenfelek eszén is túljárni? Ha egyedül nem megy, hívj segítséget, és használd ki a játék kooperatív módját, így ketten küzdhettek meg az ellenséggel. A játék robosztus egymás elleni PvP módokat is kínál, ezekben saját karaktered lehet, akit fejleszthetsz. Feszült 16 fős meccsek várnak, amik próbára teszik mesterlövész képességeidet. Ha inkább az együttműködés vonz, akkor a 4 fős Túlélő mód áll rendelkezésre, ebben hullámokban támadó ellenfelekkel veheted fel a harcot.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ