1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Grand Theft Auto V - Xbox Series Játékok

Grand Theft Auto V


  • Gyártó: Rockstar Games

  • Megjelenés dátuma: 2022-04-12

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

9 990 Ft
Bruttó árHasznált

7 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


Minden idők egyik legsikeresebb játéka, a Grand Theft Auto V minden korábbinál szebb grafikával hódít az újgenerációs konzolokon! Látogass el újra Los Santos városába, és ismerkedj meg a határtalan virtuális szabadsággal. A GTA V történetét három főhős, a más és más közegből érkezett, illetve háttérrel rendelkező Franklin, Trevor és Michael oldaláról élheted át, akik ugyanolyan őrült kalandokkal kecsegtetnek, mint a sorozat korábbi epizódjainak mára ikonikussá vált főszereplői.

„Az élő és lélegző várost ráadásul már nem csak egyedül fedezhetjük fel, hanem a többjátékos módnak köszönhetően barátainkkal is.”

A Grand Theft Auto V hatalmas, szabadon bejárható városában természetesen azt teszel, amihez csak kedved van, így a három főhős bármelyikével belecsaphatsz a humort és az alvilágot tökéletesen elegyítő történetbe, de felfedezheted Los Santos utcáit is, miközben autókat lophatsz, bankokat rabolhatsz ki, vagy kipróbálhatod a tucatnyi minijáték valamelyikét. Kalandjaid ezúttal sem csak az állandó bűnözésről szólnak majd, lévén kipróbálhatsz a játékban különféle sportokat – például a golfot vagy a teniszt –, de elmehetsz vadászni, ejtőernyőzni, sőt még búvárkodni is. Az újgenerációs változatban is megtalálható a népszerű FPS mód, amivel megújult formában is felfedezheted ezt a hatalmas virtuális játszóteret.

A Rockstar Games alkotása természetesen nem véletlenül nyert el annyi „Év Játéka” díjat a múltban, a hatalmas szabadság miatt ugyanis olyan élmények várnak rád a Grand Theft Auto V-ben, amilyenekkel korábban még soha, sehol sem találkozhattál. Az élő és lélegző várost ráadásul már nem csak egyedül fedezheted fel, hanem a többjátékos módnak köszönhetően barátaiddal is. A GTA Online szinte egy második játéknak tekinthető a GTA V keretein belül, amelyben tovább csökkennek a határok, így együtt bandázhatsz, rabolhatsz, fosztogathatsz és versenyezhetsz ismerőseid oldalán, miközben az online világ egyik legrettegettebb bűnözőjévé válsz.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG