1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Tiny Tinas Wonderlands Next Level Edition - PlayStation 5 Játékok

Tiny Tinas Wonderlands Next Level Edition


  • Gyártó: 2K Games

  • Megjelenés dátuma: 2022-03-25

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

24 490 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A Borderlands sorozat alkotóitól érkezik a legendás széria legújabb mellékszála, a Tiny Tina’s Wonderlands! Indulj epikus kalandra, amely tele van csodákkal, varázslattal és túlméretezett lőfegyverekkel! Lövedékek, varázslatok és hatalmas kardok csapnak össze egy kaotikus fantasy világban, amelyet a kiszámíthatatlan és mindig szórakoztató karakter, Tiny Tina kelt életre.

Hozd létre saját hősödet, zsákmányolj, lövöldözz, kaszabolj és varázsolj a soha nem látott szörnyek ellen. Fedezz fel zsákmánnyal teli barlangokat, és állítsd meg a zsarnok Sárkány Urat. Ez a kaland mindenkit szeretettel és sok akcióval vár!

Ebben a belső nézetes akciójátékban maga Tiny Tina az idegenvezető, aki saját, asztali társasjátékán hoz létre őrült és változatos világokat, amelyeket azután felfedezhetsz. Egy hatalmas világ, amelyben fenséges városok, sötét erdők, baljós kastélyok és sok minden más vár. A frenetikus harcokról erős lőfegyverek és pusztító varázslatok gondoskodnak, az ellenfelek között pedig beszélő csontvázak, szárazföldi cápák és gigantikus főellenségek is megtalálhatók. Minél mélyebbre merészkedsz a veszélyes barlangokban, annál jobb zsákmány vár!

Szabd testre saját karakteredet akár több kaszt képességeivel, többféle képességfával és egyedi képességekkel. Lépj szinteket, finomítsd a karakter lehetőségeit, bővítsd az arzenálodat, és legyél te a végső kalandor! Játssz egyedül, vagy hozz létre egy partit akár három barátoddal együtt, az azonnali helyi osztott képernyős és online multiplayer támogatással. Oszd meg a zsákmányt, vagy csinálj ebből is versenyt – hogy hogyan játszol, az csak rajtad múlik!

Élvezd a látványos kalandot az új generáció erejével! A Tiny Tina’s Wonderlands Next Level Edition az a kiadás, amelyet az újgenerációs konzolok képességeihez igazítottak, részletesebb grafikával, magasabb felbontással és stabilabb képfrissítéssel. Ezen felül bónuszt is találsz benne, a Dragon Lord csomag formájában, exkluzív játékbeli tárgyakkal.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG