1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Logitech G923 Trueforce Racing Wheel and Pedals PS5/PS4/PC - PlayStation 5 Játékkonzol Kiegészítő

Logitech G923 Trueforce Racing Wheel and Pedals PS5/PS4/PC


  • Gyártó: Logitech

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 3490 Ft

Új

Garancia: 24 Hónap


114 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Érezze, milyen lesz a versenyzés jövője
Ismerje meg a versenykormányok következő generációját. A csúcsminőségű Logitech G kivitelt átterveztük, hogy belenyúljon a játék fizikájába, példátlan élethűséget teremtve. Érezze a dugattyúk pumpálását, a kavics csikorgását és minden irányváltást, kisodródást, hajtűkanyart úgy, ahogyan korábban sohasem.

TrueForce következő generációs szimuláció
A műterhelés-technológia terén a legújabb újításunk közvetlenül a játékbeli szimulációs motorokhoz és a játékok fizikájához kapcsolódik, hogy élethűbb, valós idejű reakciókat adjon. A visszajelzés frekvenciatartománya is nőtt a korábbi generációkhoz képest drámai mértékben feljavított részletesség és élethűség érdekében.

Zárt hurkú motorvezérlés
A megfelelő áramerősség jelenti a megfelelő nyomatékot. A G23 fejlett belső vezérlőprogramja figyeli a kormánykerék motorjain átfolyó áram erősségét, és folyamatosan úgy szabályozza a feszültséget, hogy az megfeleljen a játék fizikája szerinti kimenőjeleknek. Az alapértelmezett beállításokon túllépve a G923 hajszálpontos vezérlést és páratlan élethűséget nyújt.

Nagyobb vonóerő. Kevesebb füst.
Startoljon el a támogatott játékokban tisztábban és gyorsabban a rajtvonalról a programozható kettő tengelykapcsolós indulássegítővel.

Versenyzéshez készült
A klasszikus kialakítás – korszerűsítve. Az új színek, a minőségi szálcsiszolt fém, az autós stílusú varrott bőr és a polírozott pedálok szemet gyönyörködtető kinézetet kölcsönöznek a G923-nak. A forma a funkciónak van alárendelve, középen egy beépített emblémával és forgótárcsával.

Kormánykeréken elhelyezett kezelőszervek
Teljes Xbox X|S-sorozatú, Xbox One-, PS5- vagy PS4-kezelőszervkészlet van közvetlenül a kormánykerékre ráépítve. Mindegy, hogyan versenyez, minden parancs közvetlenül a keze ügyébe esik.

24 pontos választótárcsa
Vonóerő, nyomaték, fékerő – mindegyik egy felhasználó által vezérelt belső tárcsával állítható be.

Progresszív fékpedál
Gyorsabb reakció, nagyobb pontosság. A nem lineáris működésű fékpedál a nyomásérzékeny fékrendszereket imitálja az élethű versenyélmény érdekében. A pedálok felülete átállítható a sarok-lábujj-mozgatással történő működtetés és a még pontosabb vezérlés érdekében.

Beépített fordulatszámmérő
Beépített többszínű LED mutatja a támogatott játékokban a fordulatszám-tartományt. Lássa közvetlenül a látómezejében, mikor lép a piros tartományba.

Testreszabás a G Hub szoftverrel
Tartsa teljes mértékben kézben a felszerelését. Állítsa be a kormánykerék érzékenységét, a műterhelési szinteket, és szabja testre a gombokat a számítógépekhez való G HUB Gaming szoftverrel.

Műszaki adatok

Kompatibilitás:
- PlayStation 5, PlayStation 4, PC

Pedálok:
- Nem lineáris fékpedál

- Szabadalmaztatott rögzítőrendszer szőnyeghez
- Bordázott saroktámaszték
- Önkalibráló
- Magasság: 167 mm
- Szélesség: 428,5 mm
- Mélység: 311 mm
- Tömeg (kábelek nélkül): 3,1 kg

Kormány:
- Elfordulás: 900 fok végponttól végpontig

- Hall-effektusos kormányzásérzékelő
- Kétmotoros műterhelés TRUEFORCE révén
- Túlhevülés elleni védelem
- Magasság: 270 mm
- Szélesség: 260 mm
- Mélység: 278 mm
- Tömeg (kábelek nélkül): 2,25 kg

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG