1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Sonic Superstars - PlayStation 4 Játékok

Sonic Superstars


  • Gyártó: SEGA

  • Megjelenés dátuma: 2023-10-17

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

15 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Kalandozz a rejtélyes Northstar Szigeteken a Sonic Superstars-ban, amely egy vadonatúj, minden eddiginél látványosabb újraértelmezése a klasszikus 2D-s Sonic játékoknak. Válassz karaktert Sonic, Tails, Knuckles és Amy Rose közül, és használd ki az új Emerald képességeket az új dinamikus támadásokhoz. Száguldj át hihetetlenül szép helyszíneken egyedül, vagy akár három barátoddal együtt, és állítsd meg Dr. Eggman, Fang és egy rejtélyes új gonosztevő sötét tervét, hogy a szigetek állataiból robotokat alkossanak!

A jól ismert, klasszikus 2D Sonic játékmenet teljesen új értelmet nyer: lenyűgöző 3D-s grafikával újraértelmezve, új erőkkel és képességekkel, vadonatúj helyszínnel és új játéklehetőségekkel a Sonic Superstars egy soha nem látott, új kaland. Így még biztosan nem láttad Sonicot és barátait! Minden főszereplőnek egyedi képességei vannak, amiket kamatoztathat az új pályákon, hogy megállítsa Dr. Eggmant.

Most először maguk a Káosz Kövek is új képességeket adnak: osztódj ketté, ússz fel vízeséseken, alakulj át más formába, és használj sok egyéb lehetőséget új helyek eléréséhez, vagy kihívások teljesítéséhez. Ebben a játékban ráadásul nem is kell egyedül játszanod: szintén újdonság az akár négyfős helyi kooperatív mód, akár az egész kampány végigjátszható így.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG