Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

UFC - PlayStation 4 Játékok

UFC

  • Gyártó:

Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 690 Ft
Új

Bruttó ár: 6 990 Ft

Használt

Bruttó ár: 3 990 FtISMERTETŐ:


Elörendelhetö!

Az EA Sports több éves múltra visszatekintő UFC-sorozata is megkapja a maga újgenerációs folytatását: az EA Sports UFC még realisztikusabb virtuális ketrecharcokat és az eddigieknél is sokszínűbb játékmódbeli kínálatot vonultat fel rajongói számára!

Az EA Sports UFC alapjaiban nem változtatja meg a játékmenetet, inkább az apróbb részletekben keresendők az újdonságok; az irányítás például egy fokkal még kézenfekvőbbé vált, a szabályok pedig a teljesen kezdő játékosok számára is könnyedén megtanulhatóak. Persze a bajnoki öv megszerzéséig rögös út vezet, erre fel kell készülnünk...

A játék mind a singleplayer, mind a multiplayer terén rengeteg lehetőséget tartogat, akár a gyakorlásra, akár az éles "bevetésre". A különböző mozdulatok és kitérések profi elsajátítása biztos nem pár perc lesz, de a gyakorlás bőven megéri a fáradságot!

A PlayStation 4-es változat nagy előnye, hogy a "Share" gomb használatával pillanatok alatt megoszthatjuk a leglátványosabb mozdulatainkat a világ többi játékosával, a touchpad használatával pedig még egyszerűbbé válik néhány támadás bevetése!

A UFC-sorozat első újgenerációs epizódja a PlayStation 4-es konzolon, méghozzá lenyűgöző grafikával;

Változatos egy- és többjátékos módok sokasága;

Kézenfekvő irányítás, pörgős - és helyenként igen brutális - mérkőzések, igazi UFC életérzés!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG